Alhoewel wij ons best doen om alle informatie zo correct mogelijk te verwerken, is de webredactie van Eastermar.nl niet verantwoordelijk voor eventuele verkeerde informatie op deze website. Dit geldt ook voor de agendagegevens.

Tekst valt onder © www.eastermar.nl.

Voor foto's geldt het © Copyright (auteursrecht) van de maker. De maker geeft bij het insturen automatisch het recht van de webredactie om de betreffende foto's op www.eastermar.nl te publiceren, evt. met naam of bronvermelding.

De redactie heeft het recht reacties, eastermerk- en gastenboek-items te verwijderen. Dit geldt ook voor ingezonden (e-mail)berichten.

Bij het samenstellen en publiceren van berichten op deze site worden de spelregels/redactieprotocol in acht genomen, welke zijn opgesteld in samenwerking met een aantal dorpsbewoners. Deze groep Eastermarders is representatief voor heel Eastermar.

Voor Eastermar.nl is een privacy-eastermar-2018.pdf opgesteld, in overeenkomst met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Versturen van foto's naar de redactie

Let op dat ingestuurde foto's geen auteursrechtelijke problemen opleveren. Mocht dit wel gebeuren dan wordt de evt. geldelijke boete verhaald op de persoon die de foto heeft ingestuurd.